Sådan forbereder du din have til foråret

Sådan forbereder du din have til foråret

Solen skinner mere, temperaturerne stiger gradvist, og flere og flere fugle, du hører kvidre, eller der kommer forår! Dejligt udenfor i haven med venner og familie blandt alt det grønne. Selvfølgelig er der stadig noget at gøre ved haven, før den kan nydes optimalt. Så tid til at brede ærmerne op!

Fjern ukrudt
Lider du af ukrudt? Ingen problemer! Der er flere måder at fjerne dette på. Det er bedst at trække ukrudtsrod og alt ud. Ved at plante planter tæt på hinanden forhindrer du ukrudt i at komme let tilbage, hvilket sparer vedligeholdelse. Det betyder, at du kun skal foretage en større eftersyn to gange om året for at beskære, klippe og rydde op i blade. Ud over at fjerne ukrudt i hånden kan du også bruge en ukrudtsbrænder. Denne brænder hjælper dig med at fjerne ukrudt langs kanter og mellem sten.

Kristoffer Pallesen

Related Posts

Taxus Baccata

Taxus Baccata

Få inspiration til din forhave

Få inspiration til din forhave

Hvordan gør man en stor have bæredygtig, grøn og hyggelig?

Hvordan gør man en stor have bæredygtig, grøn og hyggelig?

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *