Taxus Baccata

Taxus Baccata

Der er ikke sådan noget som en perfekt hæk, men en hæk kan perfekt opfylde dine behov. Fordi hver plante er forskellig, har hver plante sine fordele og ulemper. At vælge den rigtige planteart er ret vanskelig. Udtrykket ‘ikke længere at se træet til træerne’ kan helt sikkert gælde her.

Barsk som en stedsegrøn hæk

Taxus baccata er også kendt som en stedsegrøn hæk. Dette betyder, at denne plante ikke mister nogen blade, selv om vinteren. Med andre hække, såsom en bøghæk, er dette en almindelig og irriterende ulempe. Løvfældende hække giver slet ikke privatliv om vinteren. Dette giver alle mulighed for at se din have.

Imidlertid har løvfældende hække en anden ulempe. Alt dette blad, som de mister, skal også ryddes væk. Hvis du vil holde din have pæn, vender denne kedelige opgave ofte tilbage. En barskov kræver lidt vedligeholdelse, fordi denne hæk forbliver grøn. Både privatlivets fred og nem vedligeholdelse er store og ofte hørte fordele ved barlind.

Tørkebestandigt barlind

I de senere år har vi bemærket, at somrene bliver varmere og tørre. Dette er katastrofalt for mange planter. Du kan tydeligt se dette på gadebilledet. Mange hække er tørret ud, helt eller delvist.

En barlind kan klare tørke ganske godt. Taksten foretrækker dette endnu mere end for meget regn. Dette betyder, at en barlhæk bedre kan modstå tørke sammenlignet med andre hække. Dette gør det til en meget velegnet hækplante, som også kan holde op godt i varme tørre somre.

Kristoffer Pallesen

Related Posts

Sådan forbereder du din have til foråret

Sådan forbereder du din have til foråret

Få inspiration til din forhave

Få inspiration til din forhave

Hvordan gør man en stor have bæredygtig, grøn og hyggelig?

Hvordan gør man en stor have bæredygtig, grøn og hyggelig?

No Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *